OTM Energi AB

Arbetsledare

Vi söker en arbetsledare

Brinner du för att leda och utveckla människor? Vill du ha ett självständigt arbete med schyssta medarbetare och vara med och driva vår utveckling framåt? Vill du arbeta i ett företags om arbetar med ny teknik och med framtidens energilösningar som är bra för miljön? Detta jobb är i så fall perfekt för dig! Du får vara en ledare i en bransch i ett företag som du kan vara stolt över!

Vi står inför en mycket spännande framtid och med hårt arbete och lagbygge har vi bestämt oss för att växa inom energilösningar och det är därför vi nu söker en ledare. Du rapporterar till VD.

 

Dina arbetsuppgifter:• Leda det dagliga arbetet
• Utveckla medarbetare
• Personalansvar (10-15) medarbetare i dagsläget)
• Tillsammans med medarbetare och ledare bidra till verksamhetens utveckling och ständiga förbättringar.
• Du är ”arbetande” arbetsledare och det innebär att du tillsammans med teamen montera solcellsanläggningar och diverse tillhörande byggjobb.

 

Din bakgrund
Du har en bakgrund inom bygg och du har erfarenhet och en god förmåga att leda människor och att se deras utvecklingsmöjligheter. Du är bra på att bygga team och skapa en god laganda. Du är driftig, självgående och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi ställer stora krav på din sociala förmåga och du är en tydlig och kommunikativ ledare som har mod att ta tag i de saker som krävs som ledare.

 

Meriterande:
• Bas U utbildning
• Körkort BE
• Heta arbeten

 

Erbjudandet
Du välkomnas in i ett företag i en bransch som växer något otroligt. Vi arbetar i team men du får arbeta väldigt självständigt under eget ansvar utifrån din roll. Det är vi tillsammans som uppnår goda resultat och våra värdeord hållbarhet, kvalité och respekt leder oss i utvecklingen av medarbetare, kontakten med kunder och utvecklingen av företaget. Vi lär dig vår bransch när du börjar hos oss och du får schyssta arbets- och anställningsvillkor, arbetskamrater och du kan stolt säga att ditt arbete bidrar till en bättre miljö. Tjänsten är på 100%, dagtid och tills vidare.
Låter detta intressant? Vill du bli en del av vårt härliga team på OTM Eko Energi?

 

Skicka ansökan till:
tommy@otmenergi.se

 

Sista ansökningsdag:
2022-04-25 (vi hanterar ansökningarna löpande så skicka din ansökan snarast)

 

Om du vill veta mer
Kontakta Tommy Bergström tel.070-996 7679 eller tommy@otmenergi.se

Vi ser fram emot att välkomna dig på OTM Eko Energi!

 

OTM Eko Energi är ett företag från Vetlanda som arbetar i södra Sverige. Vi utför konsultation, projektering, installation, driftsättning, och felsökning av elproduktionsanläggningar med fokus på solceller, energilager och laddinfrastruktur. Med full elbehörighet och lång erfarenhet inom byggbranschen har vi den kompletta lösningen. I början av 2022 köpte vi upp byggbolaget Allt i Bygg och vi är totalt ca 30 anställda. Allt i bygg utför alla sorters byggnationer åt företag, privatpersoner och offentliga sektorn. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och god kvalitet med hög service är ledord för oss. Allt för att finna den bästa lösningen.

 

För att få veta mer om oss gå in på https://www.otmenergi.se/ och http://www.alltibyggvetlanda.se/

[siteorigin_widget class=\”SiteOrigin_Panels_Widgets_PostLoop\”][/siteorigin_widget]