OTM Energi AB

Solcellsmontörer

Vi söker solcellsmontörer

Vill du arbeta med ny teknik och med framtidens energilösningar som är bra för miljön? Vill du ha ett självständigt arbete med schyssta arbetskamrater? Detta jobb är i så fall perfekt för dig. Du får lära dig ett yrke i en bransch i ett företag som du kan vara stolt över!

Vi står inför en mycket spännande framtid och med hårt arbete och lagbygge har vi bestämt oss för att växa inom energilösningar. Vi arbetar med den allra senaste tekniken och vi är i en framtidsbransch. Jobbet som solcellsmontör innebär att du tillsammans med teamet montera solcellsanläggningar och elbilsladdare. Du arbetar med erfarna kollegor inom bygg, el och montage.

 

Din bakgrund
Vi söker dig som vill lära dig solcellsmontörsjobbet och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi kräver inte att du har någon speciell utbildning men det är bra om du inte har tummen mitt i handen och du måste ha viljan att lära dig nytt. Eftersom vi räknar med att fortsätta växa så måste du, när du lärt dig jobbet, ha en vilja att lära upp andra nya medarbetare. Eftersom du är ansiktet ut mot våra kunder måste du ha förmåga och vilja att möta människor på ett bra sätt. Det är viktigt för oss att få in rätt personer som passar in i teamet och därför är dina personliga egenskaper väldigt viktiga för oss. Du är ansvarstagande, flexibel, serviceinriktad, hjälpsam, noggrann och du bidrar till ett gott arbetsklimat i teamet. Du måste trivas med att jobba utomhus. Har du erfarenhet inom andra monteringsjobb eller bygg så ser vi det som meriterande. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

 

Erbjudandet
Du välkomnas in i ett företag i en bransch som växer något otroligt. Vi arbetar i team men du får arbeta väldigt självständigt under eget ansvar. Det är vi tillsammans som uppnår goda resultat och våra värdeord hållbarhet,kvalité och respekt leder oss i utvecklingen av medarbetare, kontakten med kunder och utvecklingen av företaget. Vi lär dig jobbet när du börjar hos oss och du får schyssta arbets- och anställningsvillkor, arbetskamrater och du kan stolt säga att ditt arbete bidrar till en bättre miljö. Tjänsterna är på 100%, dagtid och tillsvidare.

Låter detta intressant? Vill du bli en del av vårt härliga team på OTM Eko Energi?

 

Skicka ansökan till:
tommy@otmenergi.se

 

Sista ansökningsdag:
2022-04-20 (vi hanterar ansökningarna löpande så skicka din ansökan snarast)

 

Om du vill veta mer
Kontakta Tommy Bergström tel.070-996 7679 eller tommy@otmenergi.se

Vi ser fram emot att välkomna dig på OTM Eko Energi!

 

OTM Eko Energi är ett företag från Vetlanda som arbetar i södra Sverige. Vi utför konsultation, projektering, installation, driftsättning, och felsökning av elproduktionsanläggningar med fokus på solceller, energilager och laddinfrastruktur. Med full elbehörighet och lång erfarenhet inom byggbranschen har vi den kompletta lösningen. I början av 2022 köpte vi upp byggbolaget Allt i Bygg och vi är totalt ca 30 anställda. Allt i bygg utför alla sorters byggnationer åt företag, privatpersoner och offentliga sektorn. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och god kvalitet med hög service är ledord för oss. Allt för att finna den bästa lösningen.

 

För att få veta mer om oss gå in på https://www.otmenergi.se/ och http://www.alltibyggvetlanda.se/

[siteorigin_widget class=\”SiteOrigin_Panels_Widgets_PostLoop\”][/siteorigin_widget]