Vi söker Bygg- och montagechef

Anställningstyp: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Plats: Holsbybrunn

Om OTM Eko Energi AB

Vi på OTM Eko Energi är ett snabbväxande företag som arbetar i södra Sverige. Vi lägger vårt fokus främst på solcellslösningar, energieffektiviseringar, energilager och byggnationer. Vi utför konsultation, projektering, installation, driftsättning, felsökning av elproduktionsanläggningar och byggprojekt. Med full elbehörighet och lång erfarenhet inom byggbranschen har vi den kompletta och långsiktiga lösningen.

”OTM strävar mot ett gemensamt engagemang kring klimatomställningen.

Varje jobb vi utför skall, med innovativ teknik, ha en positiv klimatpåverkan över tid. Våra lösningar för att producera förnybar energi med hjälp av solen skall finnas tillgänglig för mark och fastighetsägare i hela Norden. Med hjälp av våra kunder bidrar vi till ett hållbart samhälle och en ljusare framtid för kommande generationer.

Vi skapar möjligheter för fastighetsägare att bygga ett CO2 neutralt kretslopp genom produktion av förnybar energi. Detta för att driva produktion, fastigheter och fordon på ett hållbart energislag som bidrar till minskad negativ klimatpåverkan.”

OTM står inför en spännande framtid och vi fortsätter att bygga våra team. Nu söker vi en bygg- och montagechef.

Om rollen

Vi söker en engagerad och erfaren bygg- och montagechef som kan leda våra team för solmontage, byggnation och elinstallationer. I denna roll kommer du att ha en central position i våra projekt och säkerställa att vi levererar högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Tjänsten innebär att du har stort eget ansvar och är delaktig både i det dagliga arbetet och utvecklar våra avdelningar framåt. Med ett stort driv planerar och leder du samarbetet mellan avdelningarna mot uppsatta mål. Du kommunicerar med våra entreprenörer, underentreprenörer och kunder.

Tjänsten är delvis ny så du kommer att få möjlighet att vara med att ta fram arbetssätt och forma en viktig roll i ett växande företag. Du kommer att ingå i ledningsgrupp.

Resor med övernattning förekommer.

Din Profil

För att lyckas i rollen har du:

·       Längre bakgrund inom bygg med relevant utbildning inom byggteknik, byggledning eller liknande område.

·       Goda kunskaper om byggbranschens regler och standarder.

·       Ledarerfarenheter och förmåga att organisera och leda team. Du ser människors utvecklingsmöjligheter.

·       God kunskap om arbetsmiljölagar och säkerhetsföreskrifter för att säkerställa en säker arbetsmiljö.

·       Teknisk kompetens för att kunna lösa problem och fatta beslut under processen.

·       Förmåga att planera och organisera arbetsuppgifter för att hålla projektet inom tidsramen och budgeten.

Meriterande om du har utbildning i energisystem.
B-körkort är ett krav.

Du erbjuds en spännande roll i ett välmående företag med stor tillväxtpotential och stort engagemang hos vår personal. För oss är det viktigt att alla medarbetare har ett hållbart arbetsliv och får möjlighet att kunna påverka och utvecklas samt växa i din yrkesroll.

Är du nästa medarbetare att ingå i vårt team? Skicka in din ansökan till ansokan@otmenergi.se.

Sista ansökningsdag 2024-09-20.

Vi går igenom ansökningarna löpande och positionen kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vid frågor angående tjänsten, kontakta Hanna.

Kontaktperson

Porträttbild OTM - Hanna Mattsson

Hanna Mattsson
Tel: 072-320 80 50
Mejl: hanna@otmenergi.se