Solpanel & solcell i Jönköping

Energieffektivisera din fastighet med solceller och solpaneler

Solceller - för en ljusare framtid

Att installera solceller och solpaneler på din fastighet är en investering för framtiden. Du sänker dina driftskostnader, höjer värdet på fastigheten och minskar din miljöpåverkan.


Söker du efter hållbara och kostnadseffektiva lösningar för att generera el i Jönköping med omnejd? Solceller och solpaneler är det optimala valet för dig som vill dra nytta av solens energi och samtidigt minska dina driftskostnader.

Vi på OTM kan hjälpa dig att energieffektivisera din fastighet med solceller och solpaneler. Vi har lång erfarenhet av solcellsanläggningar, energilagring och laddinfrastruktur, och vi kan hjälpa dig med en solcellsanläggning som du har glädje av under lång tid. 

Solceller i Jönköping - En investering för framtiden

Att installera solceller är inte bara ett miljövänligt val, det är också en god ekonomisk investering. Solpaneler och solceller är ett pålitligt och kostnadseffektivt alternativ för dig som vill generera el och samtidigt sänka dina elkostnader.

Genom att komplettera med effektiv batterilagring och stödtjänster kan du dessutom sälja din överskottsel och tjäna pengar på din anläggning via stödtjänster.

Läs mer om energilagring och stödtjänster ->

Solcell och solpanel på tak OTM

Solpaneler för fastighetsägare i Jönköping

Våra solpaneler och solceller är robusta och pålitliga, vilket gör dem väl anpassade för det skandinaviska väderläget vi har. Vi arbetar med etablerade och marknadsledande leverantörer för att du ska känna dig trygg med din solcellsanläggning.

Genom att investera i solpaneler som klarar av våra kalla vintrar och ljusa sommardagar gör du en insats för miljön samtidigt som du sänker dina energikostnader. Bra för dig som fastighetsägare i Jönköping, och bra för klimatet!

Varför bör jag satsa på solceller?

  1. Miljövänlig och förnybar energi: Solenergi via solceller och solpaneler är en ren och förnybar energikälla som minskar din miljöpåverkan.
  2. Ekonomiska fördelar: Solceller minskar dina elkostnader och kan även generera intäkter genom den överskottsel som din anläggning producerar.
  3. För en hållbar utveckling: Genom att använda solenergi via solceller och solpaneler bidrar du till en hållbar utveckling och minskar beroendet av icke förnybara resurser.

Solceller i Jönköping - Kontakta oss!

Vi på OTM har lång erfarenhet av solcellsanläggningar och energilagring. Vi är ditt trygga val innan, under och efter installationen.

Kontakta oss idag för rådgivning eller kostnadsfri offert.

Kontaktbild för solpanel och solcell