OTM Energi AB

BYGG - FRÅN KOJA TILL SLOTT

OTM energi & bygg utför alla sorters byggnationer åt företag, privatpersoner och offentliga sektorn. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och god kvalitet med hög service är ledord för oss. Allt för att finna den bästa lösningen för dig!

Läs mer på vår hemsida för Allt i Bygg AB 

Byggprojekt

Tjänster

Oavsett vad du behöver få snickrat, murat, reparerat eller byggt så kan vi hjälpa dig.
Byta kök, bygga/renovera badrum, byta fönster, betongbilning, fundamentgjutningar, snickerier, totalentreprenad, olika sorters reparationer, justeringar av dörrar, montage av garageportar, tillbyggnad av uterum samt fastighetsservice är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med!

SAMORDNING

Byggnationer och renoveringar innefattar oftast mer än bara snickare. Vi ser därför alltid till att samordna VVS, elektriker, plåtslagare, målare med flera tidigt i byggskedet för att hålla nere kostnader. God kommunikation och goda relationer med olika yrkesgrupper är något vi alltid eftersträvar!

KUNSKAP & INTRESSE

Förutom nybyggen, renoveringar och entreprenader erbjuder Allt I Bygg också tjänster som kvalitetsanvarig och besiktningstjänster. Vi är certifierade inom våtrumsarbeten vilket gör det tryggt att anlita oss.

Vi har stor kunskap inom bygg och ett intresse att utvecklas och göra våra kunder nöjda.