Byggnation & renovering

OTM Energi & Bygg (tidigare Allt i Bygg AB Vetlanda) utför alla sorters byggnationer åt företag, privatpersoner och offentliga sektorn. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och god kvalitet med hög service är ledord för oss. Allt för att finna den bästa lösningen för dig!

Tjänster

Oavsett vad du behöver få snickrat, murat, reparerat eller byggt så kan vi hjälpa dig. Vi utgår från Vetlanda men tar uppdrag runt hela höglandet. Köksbyte, byggnation/renovering av badrum, fönsterbyte, betongbilning, fundamentgjutningar, snickerier, totalentreprenad, olika sorters reparationer, justeringar av dörrar, montage av garageportar, tillbyggnad av uterum samt fastighetsservice är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med!

Byggprojekt

Samordning

Byggnationer och renoveringar innefattar oftast mer än bara snickare. Vi ser därför alltid till att samordna VVS, elektriker, plåtslagare, målare med flera tidigt i byggskedet för att hålla nere kostnader. God kommunikation och goda relationer med olika yrkesgrupper är något vi alltid eftersträvar!

Kunskap och intresse

Förutom nybyggen, renoveringar och entreprenader erbjuder vi också tjänster som kvalitetsanvarig och besiktningstjänster. Vi är certifierade inom våtrumsarbeten vilket gör det tryggt att anlita oss.

Vi har stor kunskap inom bygg och har ett också ett genuint intresse av att utvecklas och göra våra kunder nöjda.

Porträttbild Håkan Blom

Kontakt

Håkan Blom

BYGGTEKNIK

+46 70 585 64 93
hakan.blom@otmenergi.se

Logotyp Allt i Bygg

Allt i Bygg AB är sedan hösten 2022 en del av OTM Energi & Bygg.