Leasa dina solceller

Flexibel och trygg finansiering till fast månadskostnad

Vi på OTM Energi samarbetar med Wasa Kredit för att kunna erbjuda en flexibel och trygg finansiering av solceller, batterilager och laddbox för privatperson och företag.

Leasing för privatperson

 • Räntefri avbetalning upp till 36 månader där endast 45kr/månad samt en uppläggningsavgift på 595kr tillkommer (max 100.000kr per person).
 • Lån upp till 144 månader för större investeringar upp till 350.000kr.
Solpanel och solcell
Bild över solcellsanläggning

Leasing för företag

Genom att leasa solceller eller batteri kan du ställa om till produktion av fossilfri och förnybar energi utan en större initial investering.

Då din anläggning fungerar som säkerhet behövs oftast ingen kontantinsats. Leasing- eller hyresavgiften är fullt ut avdragsgill och du belastar inte heller din balansräkning när du leasar, vilket gör att du behåller likviditeten.

Varför leasa solceller och batteri?

 • Ingen initial investeringskostnad

  Genom att välja leasing slipper du den initiala investeringskostnaden för att köpa solceller och batterilager. Istället betalar du en fast månadsavgift under avtalstiden.

 • Minskade energikostnader

  Med egen solel kan du minska eller till och med eliminera dina energikostnader. Kombinerat med batterilagring kan du även lagra överskottselen för eget bruk eller sälja den el du inte förbrukar.

 • Miljömässiga fördelar

  Genom att övergå till solenergi minskar du koldioxidutsläppet, ökar produktionen av fossilfri el och är med och bidrar till den gröna omställningen.

Kontakta oss idag för mer information om våra finansieringslösningar.