Solpanel & solcell i Västervik

Driftsäkra och energieffektiva solceller och solpaneler

Solceller - för en ljusare framtid

Funderar du på att framtidssäkra din fastighet i Västervik med omnejd? Solceller och solpaneler är en god investering både för miljön och för din plånbok. 


Vi på OTM installerar driftsäkra och energieffektiva lösningar för solceller, energilagring och laddinfrastruktur, och vi kan hjälpa dig med en solcellsanläggning som du har glädje av under lång tid. 

Ett tryggt val för en hållbar framtid

Bild på villa med solceller på taket

Med solceller och solpaneler nyttjar du solens energi för att minska dina elkostnader samtidigt som du gör en god gärning för vår miljö – ett tryggt och klokt val för dig som fastighetsägare i Västervik med omnejd. Med din solcellsanläggning kan du också tjäna pengar genom stödtjänster till Svenska kraftnät.

Läs mer om energilagring och stödtjänster här ->

Därför bör du överväga solceller

·       Minskad klimatpåverkan då solenergi är ren, förnybar och miljövänlig

·       Minskade energikostnader och möjlighet att tjäna pengar genom stödtjänster via Svenska kraftnät

·       Du höjer värdet på din fastighet och gör den framtidssäkrad

Vi installerar solceller och solpaneler i Västervik

Vi på OTM arbetar tillsammans med etablerade leverantörer av solpaneler och solceller. Vi verkar i Västervik med omnejd, och blir ett tryggt och pålitligt val för dig som fastighetsägare.

Våra solceller och solpaneler är anpassade för det varierande klimatet vi har i Skandinavien, både under kalla vinterdagar och varma sommardagar. Genom att installera solpaneler på ditt tak blir din fastighet både energieffektiv och miljövänlig.

Kontakta oss för solceller och solpaneler i Västervik

Vi på OTM erbjuder projektering och installation av solcellsanläggningar och solpaneler i Västervik med omnejd. Vi har lång erfarenhet av energieffektivisering av fastigheter och garanterar dig en säker och robust solcellsanläggning som du kommer kunna nyttja under lång tid. 

Kontakta oss idag för rådgivning och offert.

Kontaktbild för solpanel och solcell