Solpanel & solcell i Helsingborg

Höj värdet på din fastighet med solceller och solpaneler

Solceller - för en ljusare framtid

Letar du efter hållbara och kostnadseffektiva solcellslösningar i Helsingborg med omnejd? Med våra pålitliga och säkra solceller och solpaneler drar du nytta av solens energi, minskar dina elkostnader och gör en positiv insats för miljön.

Vi på OTM är din lokala partner i Helsingborg, och vi kan hjälpa dig före, under och efter installation. Vi har lång erfarenhet av solcellsanläggningar, energilagring och laddinfrastruktur, och vi kan hjälpa dig med en solcellsanläggning som du har glädje av under lång tid. 

Investera för framtiden - Solceller i Helsingborg

Solpanel och solcell

Att installera solceller är ett tryggt och klokt val för dig som fastighetsägare. Solceller och solpaneler är både ekonomiskt fördelaktigt och ett klimatvänligt beslut.

Du genererar din egen el och sänker elkostnaderna, och genom att komplettera med batterilagring har du också möjlighet att tjäna pengar på din anläggning genom Svenska kraftnäts stödtjänster.

Läs mer om energilagring och stödtjänster här ->

Hållbara solceller för fastighetsägare i Helsingborg

OTM är ditt trygga och lokala partner i Helsingborg. Vi samarbetar med etablerade och marknadsledande leverantörer av solpaneler och solceller, för att du som fastighetsägare ska få en pålitlig och trygg lösning.

Våra solceller och solpaneler är anpassade för det skandinaviska klimatet, både under kalla vinterdagar och varma högsommardagar. Med solpaneler på taket blir din fastighet både mer energieffektiv och miljövänlig.

Varför ska jag installera solceller på min fastighet?

  • Förnybar energi: Energin från solen är ren, förnybar och miljövänlig. Med solceller minskar du ditt klimatavtryck och bidrar till en bättre morgondag.
  • Sänkta driftskostnader: Med solceller minskar du dina energikostnader och kan samtidigt tjäna pengar via stödtjänster såsom CheckWatt.
  • För en hållbar framtid: Genom att använda energi från solen är du med och bidrar till en hållbar utveckling och minskar beroendet av fossila bränslen.

Solceller i Helsingborg - Kontakta oss!

OTM erbjuder solcellsanläggningar, solpaneler, energilagring och laddinfrastruktur i Helsingborg med omnejd. 

Kontakta oss idag för rådgivning och offert.

Kontaktbild för solpanel och solcell