Solpanel & solcell i Kalmar

Vi hjälper dig sänka dina energikostnader

Investera i solceller - för en ljusare framtid

Solceller är inte bara en god investering för vår miljö, du kan också både spara och tjäna pengar på din solcellsanläggning samtidigt som du höjer fastighetsvärdet.
 

Vi på OTM har lång erfarenhet av solenergi. Vi levererar och installerar driftsäkra och energieffektiva lösningar för solceller, energilagring och laddinfrastruktur i Kalmar med omnejd. Gör ett tryggt val – låt oss hjälpa dig med en solcellsanläggning som du kommer ha glädje av under lång tid framöver. 

Spara pengar med dina solceller

Bild på solpaneler på BRF Granen

Genom att placera solceller på taket kan du sänka dina energikostnader samtidigt som du gör en positiv insats för miljön. Genom att ansluta din solcellsanläggning till stödtjänster via Svenska kraftnät kan du också sälja den överskottsel som du inte själv behöver. En klok och kostnadseffektiv investering för dig som äger en fastighet i Kalmar. 

Läs mer om energilagring och stödtjänster ->

Solpaneler och solceller i Kalmar

Vi på OTM är ett lokalt solcellsföretag i södra Sverige. Vi samarbetar med etablerade leverantörer av solpaneler och solceller, anpassade för vårt skandinaviska klimat. Allt för att du ska få en hållbar och säker anläggning som genererar el under lång tid framöver.

Genom att installera solpaneler på ditt tak blir din fastighet både energieffektiv och mer miljövänlig, samtidigt som du höjer fastighetsvärdet. En pålitlig och trygg lösning för dig som fastighetsägare i Kalmar med omnejd.

Det finns många anledningar till att installera solceller

  • Du reducerar klimatpåverkan genom att du nyttjar ren och förnybar solenergi
  • Du sänker dina energikostnader och får möjlighet att tjäna pengar genom stödtjänster från Svenska kraftnät
  • Du bidrar till utfasning av fossila bränslen och den gröna omställningen
  • Du kan tjäna pengar på din solcellsanläggning genom stödtjänster från Svenska kraftnät
  • Du höjer värdet på din fastighet

Solceller i Kalmar - Kontakta oss!

Det ska vara enkelt att installera solceller. Vi på OTM har lång erfarenhet av elprojektering och byggnation, och vi är verksamma i Kalmar med omnejd. 

Vi hjälper dig hela vägen – från planering och projektering till installation av en driftsäker och trygg anläggning som du kommer ha nytta av under lång tid framöver.

Kontakta oss idag för rådgivning och offert.

Kontaktbild för solpanel och solcell